Iedereen die doneert aan het project wordt met name genoemd op mijn website en in de brochure die ter gelegenheid van het werk gepubliceerd wordt.

Maar nog veel leuker is dat u ook allemaal uitgenodigd wordt voor de feestelijke 'onthulling' op 21 maart 2012. Het begin van de lente en ook de dag dat wereldwijd dag en nacht even lang zijn (is mij verteld). Hou deze datum vrij!

een donatie van 20 euro:  Elke donatie is welkom en daarom overhandig ik u graag tijdens de opening  een exemplaar van de brochure die ter gelegenheid van het ontwerp wordt gedrukt. Bovendien kunt u tijdens het feestje in de Sol Lewitt hal van de Koninklijke Schouwburg genieten van de expositie Hollandse Luchten foto’s die ik daar exposeer.

een donatie van 50 euro: U heeft oog voor schaduw en licht! Daarom krijgt u naast de brochure en de expositie,  een leaflet over het prachtige Hemels Gewelf van James Turrell in Kijkduin. Op een vrije middag kunt u hier een kijkje nemen en ervaren hoe het licht van de kust u omarmt.

bij een donatie van 100 euro kan ik niet anders concluderen dan dat u een zwak heeft voor ons Hollandse licht en daarom mag u na de opening een van mijn Hollandse Luchtfoto’s in A4 formaat mee naar huis nemen. Begin Maart kunt u zelf via mijn website aangeven naar welke foto uw voorkeur uitgaat.

een donatie van 150 euro geeft u denk ik alleen wanneer u, naast een bijzondere affiniteit met ons Hollandse licht, ook de Koninklijke Schouwburg van Den Haag een warm hart toedraagt.  Ik nodig u dan ook graag uit voor een rondleiding door de Schouwburg op een nader te bepalen datum. En natuurlijk mag u begin Maart zelf via mijn website aangeven welke Hollands Lucht foto u na de opening mee naar huis wil nemen.

een donatie van 250 euro verdient een speciale Dank U met hoofdletters. Na de rondleiding door de Schouwburg ga ik met u mee naar Het Hemels Gewelf waar ik u meer zal vertellen over de bijzondere lichtkunstenaar James Turrell en zijn ontwerp. En natuurlijk mag u begin Maart zelf via mijn website aangeven welke Hollands Lucht foto u na de opening mee naar huis wil nemen.

voor een donatie van 500 euro krijgt u een halve A5 in de brochure tot uw beschikking om uzelf of uw organisatie voor te stellen. Na de rondleiding door de Schouwburg (de datum hiervoor wordt nog bepaald)  ga ik met u mee naar Het Hemels Gewelf waar ik u meer zal vertellen over de bijzondere kunstenaar James Turrell en zijn ontwerp. En natuurlijk mag u begin Maart zelf via mijn website aangeven welke Hollands Lucht foto u na de opening mee naar huis wil nemen.

stelt u het prachtige bedrag van 1000 euro ter beschikking dan mag u zich uitleven op 1 hele pagina van de brochure. En ga ik graag met u rond de tafel zitten om een passende beloning te vinden.